Transzfer

 

Lamezia Terme repülőtér és Tropea ill. Capo Vaticano közel 80 km. A gép érkezési időpontjától függően nem minden esetben van mód vonattal eljutni Tropeába, mivel a vonatok elég ritkán járnak. Sokan foglalnak szállást Lamezia Termébe akár 1 éjszakára, de véleményem szerint ennek nem túl sok értelme van, hiszen Lamezia Terme nem túl szép város, és nem érdemes elvesztegetni egy tropeai éjszakát egy lameziai szálláshelyen. A taxi kb 100 Euro a reptérről Tropeáig.

 

Már 2017 nyarán is számos kliensem volt, akik igénybe vették a transzfer szolgáltatásomat. A létszámtól függően rendelkezésemre áll személygépkocsi, ill. kisbuszok, ill. akár 55 fős nagy buszok is.

 

Ár: 25 Euro / fő / fuvar

 

Sokszor személyesen bonyolítom le a transzfert, ill. együtt dolgozok helyi taxi társaságokkal is.

 

Ha személyesen találkozunk a reptéren, akkor az 1 órás útidő alatt ellátlak benneteket hasznos információkkal, válaszolok a kérdéseitekre, tippeket adok a nyaralásotokkal kapcsolatosan.

 

Tapasztalataim szerint a transzfer alatt megismert nyaralók többször fordulnak hozzám segítségért a calabriai tartózkodás ideje alatt, aminek én nagyon örülök, szívesen segítek.